Menn er deilige – og dumme!

Kveldens sitat.. Jeg skal ikke si hvem, men ho er ei herlig jente oppe på heia. Jeg var forresten hos Åshild i dag sammen med Birgitte og Janne. Det er jo selvfølgelig umulig å gjengi  alle samtaleemne, men her er noen:

 • Det er slått fast at det er en spesiell oppgave å jobbe på gamlehjem og utføre intimhygiene – på menn. (For å understreke; dette har ingenting med overskriften å gjøre..)
 • Det er skummelt å tenke på og kjøpe bolig, og Åshild vil helst «bygge seg en gård».
 • Birgitte kommer antakelig til å ende opp i Setesdalen.
 • Det er tydeligvis hyppig bruk av klengenavn blant kjærester.
 • Før hvert semester er det utbredt å tenke som så: «Hvis jeg står opp kvart på 6, så kan jeg trene en time, før jeg reiser på skolen og forbereder meg til forelesningen som er kl. 13.» Saklig.
 • Det er gøy å være sammen med lærere, og vi kjenner alle på et visst press: «Hææ? Vet ikke du det? Du som er lærer??»
 • Når vi er inne på det; hva omtales egentlig sedelighetsdebatten som på nynorsk?
 • Litteraturklubben, som består av Trine, Inger, Birgitte, Elin, Åshild og meg, skal kanskje skifte navn til Kulturklubben. På den måten kan vi se film med god samvittighet! Vil du være med forresten?
Reklame

5 kommentar to “Menn er deilige – og dumme!”

 1. leif Says:

  jeg var her

 2. annki83 Says:

  Bare du får litt fart på bloggen din så! 🙂

 3. leif Says:

  stusser litt over at jeg er lagt til med både fornavn og etternavn. Det eneste som kunne vært verre var at etternavnet stod først….

 4. John "Mr Positiv" Martin Says:

  Gratulerer med nok en blogg, regner med at den blir like frekvent oppdatert som den forrige og dør i løpet av et par mnd… Her er himmelen grå, og jeg skal hjemme for å pakke alle sakene mine i pappesker. Gleder meg til mandag, da skal jeg vaske ut av leiligheten. Hilsen John «Mr Positiv» Martin

 5. Helene Rauan Says:

  Konge! Du er lagt til favoritter! Jeg skal jobbe på mandag og etter det har jeg også ferie. Lurer litt på hva jeg skal finne på hele ferien.. Norsk spm: Når man skriver «veldig fin» så er veldig adv og fin adj? er det riktig? adv forteller/beskriver adj? Hvis man vil bruke «kjempe» foran et adj, hva gjør man da? For det må vel skrives i samme ord som adj? F.eks kjempegøy. Det blir jo anderledes enn «kjempe gøy». Kanskje ikke en annen betydning, men setningsanalysen blir anderledes..råd tas imot med takk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: