ELKJØP kan bare gå og legge seg

Sommeren 2004 kjøpte jeg ny mobiltelefon på Elkjøp, Sørlandsparken. Jeg kom hjem, (gjennom bom) la den til lading og var klar for å trykke i vei. Dessverre blinket skjermen og telefonen slo seg plutselig av etter noen minutter i bruk. Jeg reiste tilbake til butikken (gjennom bom) og klaget, fikk en ny mobil og det samme skjedde igjen. Ny runde (gjennom bom), denne gangen hadde jeg glemt laderen hjemme, tilbake (gjennom bom igjen), tilbake for å levere hele pakka, jada, her er laderen også. Ny telefon, det samme skjer for TREDJE GANG, (gjennom bom). Langt bak i køen møtte selgeren (den samme hver gang) blikket mitt, og jeg gjorde et ufint tegn. (Ikke finger’n, altså.) I tillegg fortalte jeg selgeren at hvis han ikke ga meg en helt annen telefon denne gangen, ville jeg sette i gang med en skikkelig hulkegråt. Dermed fikk ei ny telefon og et helt annet merke. Greit nok.

Høst 2007: Janne kjøper kombi-skap på Elkjøp, Arendal. Vi får hjelp av noen voksne karer i familien til å bære det inn og sette det på plass. Hmmm, jammen er det ikke sølvfarga, og Janne bestilte jo hvitt. Jaja, vi har ikke til til å bære det ut, inn i bilen, tilbake til butikken – og så samme visa, for hjelpen skal reise. Nuvel.

Juni 2008: Du husker kanskje at gradestokken krøp opp mot både 20 og 30. Kjøleskapet er varmt. All mat ut og i søpla. Hu-hei, hvor det går! Kjøttdeig, ost, leverposteien – og der forsvant det rennende, oransje smøret også. Vi reiser opp, klager, det kommer en mann, tin hele fryseren, la det stå et døgn og prøv igjen. Fett nok, det fungerte. Ny mat, alt greit.

Midt i juni: – Hmmm, er det ikke litt varmt her nå. Søren, vi reiser på ferie og skapet er tømt uansett. Tilbake, alt greit.

August 2008: Olaug flytter inn, vi er tre som deler på hyllene, vi kjøper alle inn mat samme kveld. Felles frokost neste morgen. Barbro på besøk: – Hvorfor er det så varmt i kjøleskapet deres? Alle: KLIKK!! Grr!! Søren!! Jeg må på saken, ringer Elkjøp, møter tidenes arrogante kundebehandler, går til Forbrukerombudet, ringer igjen til reperatør. Fortsettelse ser ut til å følge..

Reklame

6 kommentar to “ELKJØP kan bare gå og legge seg”

 1. Morten Says:

  Føler du er en liten smule frustrert… Stå på du vinner garantert frem.
  Dagens moral er altså: IKKE HANDLE PÅ ELKJØP, folkens!
  Gleder meg til forts. Vi snakkes.

 2. Karina Says:

  Hei!

  Så utrolig koselig at du tok turen ut her i går! Håper vi kan treffes mye i året som kommer og at du finner deg et lite krypinn her i nærheten:-) Nå har jeg lest igjennom alle innleggene dine – gleder meg til å følge med videre på hva som skjer:-)
  Kom snart på besøk igjen!!
  I morgen er det bare 1 måned igjen til termin – Gleder meg såååå til å få ut denne herrene tunge guttebabyen!!! Ha en strålende dag!!:-)

  Klemmer fra Karina

 3. Helene Rauan Says:

  Moro å lese. Noen dager siden jeg har sjekka bloggen din. Det er jo helt utrolig med Elkjøp da. Et kjøleskap skal jo virke når det er nytt. Sånt har man grunn til å klikke på. Hadde et lite Fjellhaugtreff med Tor Øyvind og Hallvard på besøk i går. Per Ambjørn, Anette og Marlen var her også. Snart reiser alle feriegjestene tilbake til der de studerer og jobber. Kjipt at Per A skal være borte et år ja. Har begynt å gå opp for meg nå egentlig. Håper dere kommer på fredag. Gode klemmer

 4. Lars Erik Says:

  Må ta til orde for Elkjøp jeg da…siden jeg jobber der. Men så dårlig service som du blir vist i ææændal hadde ikke blitt tolerert av butikkledelsen min i trønderhjem! Vi er opplært til å gjøre ALT for at kunden skal bli fornøyd, men folk i ændal er jo ikke kjent for å være de skarpeste knivene i skuffen….

 5. janne Says:

  jajaja.. kanskje opplæringen ikke varer særlig lenge..? hvertfall ikke her. kan ikke si at jeg blir veldig imponert. er jo utrolig frustrerende med ting som går i stykker.. vurderer å kjøpe tørketrommel nå, og da ser jeg andre plasser for å sei det sånn!

  (heldigvis er det annki som styrer med å ringe, ellers tror jeg at jeg hadde klikka..)

 6. Evy Says:

  Hvordan gikk det med kjøleskapet? Kunne ikke finne fortsettelsen…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: