Snikksnakk

 – Er det bare jeg som syns biskop Baasland er kliss lik Eric i 7th Heaven???

 – Jeg har mottatt, munnlege og skriftlege, kommentarer om kaffe i mikroen – og her er det stor uenighet blant folket! Som hovedregel vil jeg nok kaste ut gammel kaffe, men hvis jeg er skikkelig kaffetørst – eller hvis det er veeeldig sløsing å tømme ut alt, så kanskje.

– Takk for alle som har vært på besøk den siste uka; Helene, Mæggi, Morten, Audny, Jonas, Misjonshuset-gjengen forrige lørdag, Marianne og Laila som tok med godteri, mamma og Reidar, internettmannen som har sørget for tilkobling til den store veven fra sjøboden, shopping-Olaug og til slutt foreldra til Thore.

 – Jeg leser en interessant bok for tida, men det får bli neste innlegg..

 – Det bor ei tysk jente i en sjøbod i nærheten som jeg har tenkt til å bli venn med.

 –  I dag lagde jeg eplekake som faktisk ble vellykket.

 – I morgen starter jeg uke 1 av 6 i praksis på ungdomsskolen.

Reklame

3 kommentar to “Snikksnakk”

 1. Helene Rauan Says:

  Så bra at du har fått nett i sjøboden. Da kan jeg ta med pc’n neste gang også:) Gleder meg til å høre om praksisen. Ringer deg iløpet av uka. Masse lykke til. Vær deg selv så går det så bra. Du kan bidra med all erfaring du har. Heier på deg. Ingunn Bjørge er forlova hvis du ikke har fått det med deg. God natt

 2. Mamma Says:

  Hei!
  Fikk du ordnet nettet, flott! Håper du også får god nytte av naboene dine, jeg er ihvertfall veldig glad for at du har noen som bor ved siden av deg. I lange, mørke høst- og vinterkvelder er det greit at det lyser i noen vinduer. Så gikk det bra med eplekaka også, du begynner å bli flink. Jeg tok et bilde ut av vinduet når jeg våknet på morgenen, det burde du ha her for det er sååå flott. Lykke til på u-skolen. Klem mamma

 3. ugali Says:

  ååååååååå Kjersti digger bloggen din:) JEg er 100 % enig at baasland ligner på eric. ÅÅÅ og nå kom jeg virkelig på at jeg savner 7th Heaven , så savner jeg deg. Ellers trenger jeg addressa di??

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: