Siste dag i praksis

lc3a6rer… for denne gang er på fredag.

En ting er sikkert og visst: Den pedagogiske refleksjonen om lærerrollen får jeg gjøre ferdig før jeg eventuelt begynner å jobbe på ungdomsskolen. Her gjelder det praktiske. Få med seg kritt, om det finnes en CD-spiller, og om jeg klarer å bære den (hvorfor kjøper de så enorme CD-spillere når det finnes så mange små??), bytte rom hvor det finnes en projektor (muligens), gi ut ark til alle de som har mistet dem fra forrige time, «ta av luene, nå folkens», minne om INNESTEMME in the name of love, at «det er greit å ta en ekstra dusj, for dere har kommet i puberteten nå vettu», ja, du skal skrive det jeg skriver på tavla», HYSJJ!» «du har mista kladdeboka ja – jeg skal hente ark», «nå begynner timen, folkens!», «ja, jeg vet at dere ikke har klokke, så det er vanskelig å komme tidsnok, men dere har da mobil hele gjengen»,  og jeg hisser meg opp over at det ikke er noen ringeklokke på denne skolen, for det er en eller annen pedagogikk som ligger bak, men som ingen har forklart meg på 6 uker.  Med andre ord: ungdomsskolen er hektisk!

Jeg må si jeg gleder meg til å pakke sekken etter å ha rettet engelskstiler, gloseprøver, litteraturhistorieprøver, religionsprøver og bokanmeldelser, men er veldig fornøyd med min «klasse», veileder og studentteamet som består av så mange forskjellige folk – som jeg bare har «lest om eller sett på TV» fordi de er så utrolig annerledes enn de jeg pleier å være sammen med! Takk for en meget utvidet horisont.

Reklame

2 kommentar to “Siste dag i praksis”

  1. Helene Rauan Says:

    Helt utrolig at det har gått 6 uker allerede. Godt jobba! God helg til deg. Nyt friheten som student til uka. Det kjennes sikkert ut som ferie i forhold til de ukene som just har vært. klemmer

  2. janne Says:

    grattis med fullført praksis.:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: