Tusen ting å tenke på

Overskriften er egentlig inspirert av Olsenbanden: «Kjell, vi har tusen ting å gjørra!» Det stemmer jo egentlig ikke for min del, men så var det så kjekt med bokstavrim!

 • Jeg har vært på teater. Brødrene Løvehjerte. Jeg sier bare: Kavring, Kirsebærdalen, Jonathan, 5. etasje i blokk, brann, Ningijala, drage, Mathias farfar, Tengel den onde , Ningilima, «æ ser lyset, Jonathan!». Jeg vet ikke om de andre fikk det med seg, men jeg grein. Allerede etter et par minutter. Fantastisk! Barneteater er utrolig stilig. De gråter når de blir redde, det knaser i godteriposer, og de forklarer underveis for kamerater eller småsøsken. Barneteater er topp!
 • Det må da være noen som har skrevet en master om religionsperpektivet i denne boka? Stilig!
 • Over til noe helt annet, jeg har to svaner som svømmer mot meg nesten hver dag når jeg går til skolen. De er lange, opptrer litt frekt, og jeg lurer på – hvorfor er de ikke i Syden på denne tida av året?
 • Bensinprisene er veldig lave – hvorfor er det ingen som skriver om det?? 8,99!!
 • Hvem skulle tro at finanskrisa skulle ramme norskdidaktikkforelesningene våre på ped.? De eksterne foreleserne må kanskje slutte, og da ender vi kanskje opp med noen lærere som aldri har jobbet i ungdomskolen eller videregående! Da blir det jo spennende å lære «hvordan bli en god norsklærer?»
 • Jeg leser pedagogisk psykologi, og det er faktisk veldig interessant! Hvorfor er det sånn at vi husker den gangen han gutten sparka bein på deg rett før timen, eller da du scora mål i friminuttet, men hva du faktisk hadde av faglig undervisning på barneskolen – nei, det er ikke så lett å grave fram… Muligens fordi vi lagrer informasjon i to forskjellige «lagre» i langtidshukommelsen (ltm) ; episodisk og semantisk minne! Stilig!??
 • Jeg bor definitivt i riktig landsdel; ingen snø ennå! Hurra!
 • Visste du at halsen alltid har streptokokker, men at de av og til kan utvikle seg til litt vel mange..? Og når de gjør det, kan de gi deg hovne mandler og små gule prikker i halsen? Hvis det er bakterier som gir deg vondt i halsen, får du pencilin (i Norge! Noen land gir ikke medisin, men de små rakkerne trives nemlig et annet sted i tillegg til halsen, og det er på hjerteklaffen.. Det er jo litt uheldig for de få, få det måtte gjelde som får hjerteproblemer, men derfor får du altså pencilin i Norge.) Kuren for virus er …. ingenting, bortsett fra en god bok, pledd og masse trøst. Litt av en lege!! Han likte jeg.
 • Det er veldig koselig å få klementiner uten steiner av kjæresten fordi man er syk, i tillegg til pencilin fra legen.

 

 • Ha en god uke! Epledrikk extended version anbefales altså! 
Reklame

4 kommentar to “Tusen ting å tenke på”

 1. Mamma Says:

  Hei!
  Det var koselig å få en oppdatering. Og den legen måtte jo være utrolig flink som fortalte så mye. Tenker du allerede føler deg bedre.
  Svaner bor i Norge om vinteren, kanskje de lurer på om du har noe mat til dem?? Hjemme har det snødd mye, kanskje 20 cm, men her i Oslo er det helt bart. Deilig det egentlig, men i går da jeg kom fra jobben og så lysene på juletrærne og snøen som lå tykk oppå, da var det julestemning. Ha en fin helg og skynd deg å bli ordentlig frisk.
  Hilsen Mamma

 2. Arnt Steven Says:

  er jo nok av snø her… kom det ut på ski på Sandrip!

 3. Elin Says:

  Hei Annki!
  Følger bloggen din, selv om jeg ikke gir så mye lyd fra meg.
  Om du hadde vært omtrent 6 1/2 hadde du i tillegg til vond hals, penicilin og pledd i sofaen også fått prikker og bringebærtunge… Da kalles det skarlagensfeber og er ikke så veldig gøy det heller… Julie er straks ferdig med sin penicilinkur… som forøvrig hjalp etter noen få doser (husk å ta hele kuren og alt det der…)
  Ønsker deg god bedring og velkommen innom om du er på disse kanter i julen. Vi bor fremdeles i Åsen vi:)

  Mange klemmer fra Elin

 4. Birgitte Says:

  meget å gjøre meget å føre,slik er juletida for studenter…jeg tror forresten svanene liker litt sånn ekstremsport,derfor er de her nå:D

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: