God søndag!

Oppskrift: 

Eplenektar + kanel i kjele til det ryker skikkelig = god søndag! 

Klem fra mesterkokken

Reklame

4 kommentar to “God søndag!”

 1. Helene Rauan Says:

  Utrolig hva mat og drikke kan gjøre. Har aldri prøvd den sammensetningen før, men jeg har begge deler i skapet så kanskje jeg skal gjøre det i kveld. Hørtes godt ut. Her går det i oppgaveskriving. Ønsker deg ei god uke

 2. annki83 Says:

  Jeg bestilte «Odd Ingars epledrikk» på Frk. Larsen for sikkert 40 kroner da det slo meg: «Det må jo være eplejuice og kanel det her..» Herved er oppskriften avslørt, og du kan spare haugevis med penger! Vær så god!

  Heldiggris som kan skrive oppgave!! (Du trodde vel aldri at det skulle komme fra meg! 🙂 🙂 ) Jeg gleder meg til praksis er ferdig, til jeg kan surre meg ned på biblioteket, lese litt, drikke litt kaffe fra termosen og nyte livet.. Eller – nå motsier jeg meg sjøl. Under møtet i dag kom jeg på det gamle gode uttrykket: «Hver dag er en gave!» Tenkte jeg skulle prøve og leve etter det mottoet kommende uke. God mandag og resten av uke 43 til deg også!

 3. Wenche G Says:

  Hei!
  Det der hørtes veldig godt ut. Kanskje du drakk det i helga for det blåste en del hos deg eller? Sitte inne og drikke noe godt og varmt når det uler rundt hushjørnet! 3dje arbeidsuke, jeg var sikker på at du hadde jobbet i 3 uker alt, synes det er så lenge siden du begynte der. Stå på!!
  Klem mamma

 4. annki83 Says:

  Ja, var ikke det smart? Kan ikke drikke kaffe hele tiden heller! Nå er det bare to dager igjen av den 3. praksisuka! Denne uka får vi forfatterbesøk og fredag skal vi se «En folkefiende» på DVD (moderne utgave). Tror ikke elevene har de største forventningene akkurat. Det var en som sa i stad: Åhh, det er jo bare dårlige, kjedelig filmer dere viser på skolen!» Hipp hurra for forventninger! 🙂 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


%d bloggere liker dette: